Pazartesi, Ocak 22, 2007

Mektubunuz Var

Sayın ÖzGüven müşterisi myst Hanım,

Yılların birikimi ile hayatlarına güzellikler kattığımız siz ÖzGüven müşterisi ile 2006 yılında yaşadığımız zorluklar ve bizi bekleyen 2007 hakkında bilgilendirme yapma gereği hissetmekteyiz.

Çift sayıları sevmenize rağmen 2006 yılının sizin açınızdan zorlu geçmiş olması biz ÖzGüven firması için beklenmedik olmamıştır malesef. Yıllardır sizin bizimle olan iletişiminizden ve topladığımız bilgilerden, böyle bir yılın kaçınılmaz olduğunu öngörmüştük. İlkin zaten çoçukluğunuzdan gelen özgüven kayıplarınız, her ne kadar bazı yıllarda kendilerini sizin "başarı" olarak adlandırdığınız bulutların arkasına saklanmış olsalarda, esasında hep varlardı ve 2006 yılındaki başarısızlıklarınızdan beslenerek büyüdüler. Bunla beraber ortaya bu sorunlarınız bir bir birikmiş olmasına rağmen, hiçir zaman Müşteri İlişkileri departmanımıza başvurmadınız. Ne zaman biz sizle temasa geçmek istesek "meşgülüm, başım ağrıyor, uyursam geçer, böyle mutluyum" gibi bahaneler ile bizi başınızdan attınız.

Bir diğer nokta, KaramSar ile olan ilişkilerinizde yatıyor. Sektörel olarak edindiğimiz bilgilerde bu firma ile çok sık görüştüğünüz, kendilerine danıştığınız tespit edilmiştir. Bizi kendilerine rakip olarak gören KaramSar'ın birçok müşterimize dadandığı yıllardır bilinen bir gerçektir. Kendileri ruhunuzdaki boşlukları görüp, ÖzGüven firmasının senelik çalışmalarını bir kerede ortadan kaldıracak bir virüs geliştirmişlerdir. Bu virüse karşı tek aşı bizim tarafımızdan hazırlanan "ÖzGüven Takviyesi" aşısı olup 2006 yılı içinde hiç yaptırmadığınız tespit edilmiştir. Bu aşının içinde "sevme, yaratma, gurur duyma, güvenme, umut etme" gibi duygular konsantre halde sıkıştırılıp sizlere verilmektedir. Lütfen en kısa zamanda aşınızı yaptırınız.

En son olarak sizlere 2007 programımızdan bahsetmek istiyoruz. Özellikle sizin için seçtiğimiz özel bir programa katılımınızı bekliyoruz, "Nasıl, nasıl, nasıl?". Bu programda sizlere "toplumun/ailenin baskısını hafifletme, problem çözme teknikleri geliştirme, plan/program yapabilme, motivasyon seviyesini yüksek tutma, umut üretebilme" gibi dersler ile ÖzGüven'inizi yüksek tutabilmenin yollarını anlatmayı planlıyoruz. Haftada 5 saat olan bu sunumlarla "ÖzGüven Takviyesi" aşısına gerek bile duymayabilirsiniz. Lütfen bir an önce kayıt yaptırınız, sınırlı sayıda katılımcı kabul edilecektir.

Sizlerle olan ilişkilerimize çok değer veriyoruz. Umarız bu iç bilgilendirmeyi dikkate alır, hem kendinizi hem de çevrenizdekileri düşünüp bu hayatta tutunabilmek için gerekli olan ÖzGüven'i bulmanıza yardım etmemize izin verirsiniz.

Saygılarımızla,
ÖzGüven Müşteri Memnuniyeti Departmanı

4 yorum:

rot dedi ki...

ben de katılmak istiyorum bu programa ya da aşılanmaaak

frrmack dedi ki...

KaramSar firmasını temsilen öncelikle şunu belirtmek istiyorum ki, firmamız asla kimseye dadanmamış, herhangi bir şey dayamamış, dayatmamıştır, dayamaz da. Geçmişi ÖzGüven'den çok daha gerilere giden ve sektörde çok sağlam temellere oturmuş firmamızın, kar amaçlı bu tür kötülemelere maruz kalmasını esefle karşılamaktayız.

ÖzGüven Firması tarafından yanıltıcı bir şekilde virüs olarak adlandırılan felsefemiz, insan düşünce tarihinin temellerine dayanmaktadır. 'Kendini Tanı' ilkesi, antik Yunan'dan beri bilgeliğin birincil şartı bilinegelmiştir.

ÖzGüven firması kendiyle çelişmektedir. Önce yıllar boyunca başarı denen bulutların ardına saklandığınızı belirtmiş, sonra da sizi güya "bize" karşı korumak için "sevme, yaratma, gurur duyma, güvenme, umut etme gibi duygular"ın konsantre halde enjeksiyonunu pazarlamaya çalışmaktadırlar. Bu "aşı", size tekrar geçici olark arkasına sığınabileceğiniz bir bulut sağlamaktan başka nedir? Üstelik haftada 5 saatlik sunumlarla tekrar paranızı sömürmeye çalışırken, aslında iki programın da aynı işe yaradığını, seminerlere katılanın "aşı"ya ihtiyacı olmadığını ağızlarından kaçırmalarına rağmen, yine de sizi derhal aşı olmaya itelemektedirler.

Gözünü tamamen para hırsı bürümüş ÖzGüven firmasının karanlık emellerini gördüğünüz gibi gözler önüne sermiş bulunuyoruz. Şunu da unutmayınız ki, biz ne ÖzGüven firmasının yaptığı gibi gözünüzü boyuyoruz, ne de iddia ettikleri gibi zorla sizi çökertecek virüsler aşılıyoruz. Firmamızın felsefesinin temelinde özbilinç ve özgür düşünce yatar.

Sizi bu ÖzGüven adı altında kanınızı sömürmeye yönelik kapitalist saldırılardan uzaklaşmaya, KaramSar'ın geniş olanaklarından yararlanmaya davet ediyoruz. Üstelik firmamızla çalışmayı şimdi seçerseniz, bir adet Sinbo marka olağanüstü şıklıkta mutfak robotunu da hediye ediyoruz.

Seçim sizin,
İyi günler dileriz.

KaramSar Firması Adına
frrmack

myst dedi ki...

özgüven mi yoksa karamsar mı haklı? özgüven'in haklı olduğunu düşünüyorsanız "ÖZGÜVEN", karamsarın haklı olduğunu düşünüyorsanız "KARAMSAR" yazıp isminiz ve yaşınız ile birlikte 1111'e kısa mesaj atın, en çok oyu alan ile bir sene geçirme hakkı kazanın!!! daha çok mesaj, daha çok kazanma şansı!!! hadi ne bekliyorsunuz?

frrmack dedi ki...

KARAMSAR frrmack 25